Charm GrouprowCharm StudioManequeenAllureTandressPritti
Angajari Videochat Bucuresti | ManeQueen Studio
Ai castiguri mari pentru ca meriti

Ai comisioane progresive. Avantajoase

Manequeen - Studioul elegantei absolute

Angajari videochat Bucuresti

element videochat

 

Pentru ca ne respectam foarte mult colaboratoarele, avem grija ca angajarea la Manequeen sa fie o experienta cat mai usoara pentru tine. Avem proceduri simple, rapide si eficiente, fiindca stim ca timpul tau este pretios. Suntem deschisi sa te cunoastem si abia asteptam sa-ti vorbim despre studioul nostru elegant, de care suntem atat de mandri. Asadar, nu trebuie sa ai nicio emotie, pentru ca la Manequeen toata lumea e prietenoasa si amabila cu tine!

Cum devin model de videochat?

element videochat

Totul incepe cu un telefon si un sms

Imediat dupa ce ai completat interviul online pe site-ul Manequeen, manager-ul HR, care este o domnisoara amabila, te va contacta in vederea stabilirii interviului in functie de programul tau.
Dupa ce ati stabilit de comun acord toate detaliile referitoare la data interviului, vei primi adresa noastra printr-un sms sau mesaj Whatsapp, astfel incat sa nu fie necesar sa tii minte sau sa iti notezi si sa ratacesti hartia. Primind harta pe Whatsapp, iti va fi foarte usor sa ne gasesti, desi suntem la 90m de statia de metrou Unirii.

Ne bucuram de vizita ta

Odata ajunsa la Manequeen, vei fi intampinata de Georgiana, o persoana simpatica si vorbareata. Ea iti va explica in detaliu tot ce e nevoie sa stii despre studioul nostru. Apoi, iti va face o prezentare a Manequeen, astfel incat sa te convingi cu ochii tai cat de frumos si elegant este la noi.

Sedinta foto personalizata

Imediat dupa interviu, se stabileste o sedinta foto personalizata cu una dintre fotografele noastre profesioniste, care va fi si trainerul tau de videochat la Manequeen. Acest lucru este gandit sa te avantajeze pe tine, de aceea am investit in pregatirea colaboratoarelor noastre si am trimis fiecare trainer la cursuri specializate de fotografie. Tocmai pentru a-ti fi mai usor sa te adaptezi si sa faci poze exact cu persoana care iti va fi alaturi in tot drumul la Manequeen.

Incepi sa castigi bani

Din acest moment esti deja model Manequeen si iti poti alege programul pentru a evolua financiar. Urmatoarea ta intalnire va fi cu unul din trainerii Manequeen  ce te va ajuta sa intelegi mai bine tainele acestui domeniu prin intermediul unui curs de initiere. Si chiar daca nu te descurci 100% de la inceput, fii relaxata. In echipa Manequeen, trainerul este un prieten, un team leader care iti ofera sprijin permanent. Fiindca toate fetele de la training sunt foste modele si stiu cel mai bine sa te inteleaga si sa te ajute sa castigi tot mai multi bani.

Program de lucru

element

La studioul nostru poti sa lucrezi in 3 ture: dimineata, de la 06.00-14.00, in tura de dupa amiaza, 14.00-22.00 si in tura de noapte, 22.00-06.00.

Asadar, lucrezi 5 zile pe saptamana, 8 ore pe zi (din care ai o ora si jumatate cumulata de pauza). Poti lucra si part time, 5 zile pe saptamana, 6 ore pe zi sau doar in weekend.

Forme de colaborare

element

Contact Manequeen

element

Contract individual de munca

Contract individual de munca

E bine sa stii ca din acest contract se vor opri taxele angajatului catre bugetul de asigurari sociale si fonduri speciale, conform legii in vigoare. Mai multe detalii gasesti AICI

Societate comerciala

Societate comerciala

Iti recomandam si te ajutam sa iti faci propria ta societate comerciala (microintreprindere), avand de plata catre stat numai 3% din totalul veniturilor incasate.

adresaAdresa: Strada Oitelor, Nr. 24, Bucuresti

telefonTelefon: 0764.123.123

emailEmail: office@manequeen.ro

1446117930_facebookFacebook: ManequeenStudio

1446117960_google-plusGoogle+: Manequeen Studio

1446117981_youtubeYouTube: Manequeen Studio

instagram Instagram: Manequeen Studio

Ultracentral, la 50 de secunde de Metrou Unirii (90m)
Liniile de autobuz: 104,116,117,123,124,312,313,783

Daca esti convinsa de oferta noastra, suna-ne sau aplica si tu chiar acum!

Pentru detalii si angajari contactati-ne la telefon 0764.123.123

Manequeen - Studioul elegantei absolute