Charm GrouprowCharm StudioManequeenAllureTandressPritti
Castiguri | ManeQueen Studio
Castigurile tale la Manequeen

Intre 1.000 si 15.000 $ pe luna

Manequeen - Studioul elegantei absolute

Manequeen este unul dintre cele mai avantajoase studiouri din Romania in care poti sa lucrezi ca model de videochat. Pentru ca te respectam in mod absolut, iti oferim atat avantaje financiare excelente, cat si beneficii in servicii premium.

Comisioanele tale la Manequeen

element

comisioane-manequeen

    • 50% - daca incasezi mai putin de 1.000 $/perioada
    • 52% - daca incasezi intre 1.000 - 1.500 $/perioada
    • 54% - daca incasezi intre 1.500 - 2.000 $/perioada
    • 56% - daca incasezi intre 2.000 - 2.500 $/perioada
    • 58% - daca incasezi intre 2.500 - 3.000 $/perioada
    • 60% - daca incasezi intre 3.000 - 6.000 $/perioada
    • 65% - daca incasezi intre 6.000 - 10.000 $/perioada

 

  • 2% - pentru fiecare an implinit in Manequeen

Intre 1.000 si 15.000 $ pe luna

element

La Manequeen, totul este gandit pentru ca tu sa ai castiguri cat mai mari. Te incurajam mereu sa vrei mai mult, sa-ti doresti sa ajungi cat mai sus cu banii. Tocmai de aceea, consideram ca 1.000 de dolari pe luna e o suma mica pentru un model de la noi.

Cu ajutorul nostru, si pe masura ce ai tot mai multa experienta, castigurile tale cresc de la 1.000, la 1.500, apoi la 2.000 de dolari pe luna. Daca ai vointa si pui in practica tot ce te invatam noi, castigurile tale sunt practic nelimitate.

Acesta este motivul pentru care la Manequeen avem modele care castiga chiar 20.000 de dolari intr-o luna de videochat. Toate aceste sume pot fi ale tale prin intermediul unui sistem atractiv si flexibil de bonusuri care reflecta ambitia, experienta si entuziasmul tau la Manequeen.

60% comision in prima luna

element

Stim cat de important este ca tu sa-ti rezolvi problemele cu banii cat mai repede posibil. La Manequeen, in prima luna de videochat, iti oferim un comision de 60% din toate castigurile tale.

Este felul nostru de a-ti multumi ca te-ai alaturat echipei noastre si de a te convinge ca la Manequeen iti va merge foarte bine.
Astfel, poti sa-ti cumperi geanta pe care o doresti, sa platesti o datorie, sa-ti achiti rata lunara la banca sau pur si simplu sa te distrezi grozav inca de la inceputul jobului tau in videochat.

PurseQueen

PurseQueen

La Manequeen, ne dorim ca tu sa te simti eleganta si frumoasa mereu. Exact ca un model care prezinta moda si este platit foarte bine pentru jobul asta.
Este motivul pentru care lunar, atunci cand treci cu 30% de media castigurilor lunii anterioare, primesti premiul PurseQueen (o geanta de la Musette).
Cu alte cuvinte, te premiem cu frumusete atunci cand castigi mai mult. Doar pentru ca tu sa fii cu adevarat un model de eleganta si succes la Manequeen.

DressQueen

DressQueen

Te sustinem mereu astfel incat sa iti doresti sa faci mereu progrese in videochat. La sfarsitul fiecarei luni in care castigi cu 10% mai multi bani decat in luna anterioara, iti oferim premiul DressQueen (o rochie de la Poema).
In acest fel, te simti foarte eleganta si respectata pentru progresele pe care le faci la Manequeen.

ShoesQueen

ShoesQueen

Ne face placere sa te vedem motivata, dornica sa faci progrese. Pentru ca marele succes financiar in videochat vine din cresteri constante in incasarile tale. In acest sens, lunar, atunci cand depasesti cu 15% media castigurile lunii anterioare, vei primi premiul ShoesQueen (o pereche de pantofi de la Musette).
Astfel, tu ve fi si mai gratioasa cu niste pantofi superbi si vei intelege mai bine ca ambitia este intotdeauna recompensata asa cum se cuvine la Manequeen.

Fidelity Queen

element

Succesul in videochat depinde enorm de felul in care iti pui in valoare frumusetea. Cu machiajul sau coafura potrivita, poti deveni irezistibila pentru admiratorii tai. Moda in cosmetica se schimba insa foarte repede si Manequeen te ajuta sa tii pasul cu ea.
Daca esti unul dintre modelele noastre care respecta programul de lucru, Manequeen iti ofera vouchere de infrumusetare la fiecare 3 luni. Daca vii la timp la program si nu lipsesti nemotivat, primesti vouchere BeautyQueen la saloane de lux din Bucuresti.
Asta inseamna ca, daca iti respecti munca, te rasplatim asa cum meriti, prin servicii cosmetice premium. Pentru ca tu sa fii cat mai frumoasa atat la studio, cat si in viata privata.

Bonus LuxQueen

element

O femeie eleganta are accesorii elegante. Daca ai o prietena buna careia ii recomanzi sa lucreze la Manequeen si ea iti devine colega de munca, te premiem cu o minunata bijuterie Swarovski, care iti place cel mai mult.
Tu alegi modelul cel mai frumos, iar Manequeen ti-l daruieste imediat, ca semn de pretuire pentru recomandarea ta. Asa te vei bucura si mai mult de beneficiile videochatului, iar prietenele tale vor avea un job pentru care iti vor multumi mereu.

Photobook Queen

element

Pentru ca la Manequeen te respectam ca pe un model de fashion, iti facem fotografii extraordinare. Tu esti vedeta noastra, de aceea lucram cu cei mai buni fotografi pentru ca tu sa ai un profil irezistibil pe contul tau de videochat.
Mai mult, iti punem la dispozitie haine elegante si sexy, astfel incat frumusetea ta naturala sa fie cat mai bine scoasa in evidenta. Astfel, ai un album foto de prezentare de care sa fii mandra si care sa iti aduca tot mai multi admiratori in jobul tau de la videochat.

Daca esti convinsa de oferta noastra, suna-ne sau aplica si tu chiar acum!

Pentru detalii si angajari contactati-ne la telefon 0764.123.123

Manequeen - Studioul elegantei absolute