Charm GrouprowCharm StudioManequeenAllureTandressPritti
Galerie | ManeQueen Studio
Te simti relaxata, ca acasa

Lucrezi intr-un studio cu amenajari superbe

Manequeen - Studioul elegantei absolute

La Manequeen iti oferim posibilitatea sa lucrezi in cel mai elegant studio de videochat din Romania. Asta a fost ambitia noastra inca din momentul in care ne gandeam cum o sa decoram camerele si restul interiorului. De aceea am cautat cea mai frumoasa mobila de pe piata astfel incat totul sa arate asa cum ne-am dorit. Nu ne-am multumit cu nimic din ce am gasit in Romania, asa ca am comandat mobilierul studioului nostru de videochat printr-un catalog de lux, din import.

Asadar, suntem extrem de mandre pentru ca avem la Manequeen mobila adusa special din Italia, la cele mai inalte standarde de calitate. Mai mult, am facut comanda de decoratiuni exceptionale, astfel incat tu sa te simti ca si cum ai fi un manechin care lucreaza la o casa de moda din Paris.

Pentru a da o nota fashion intregului studio de videochat, ne-am gandit sa asezam un manechin cu o rochie exact la intrare, astfel incat sa-ti spunem asa cum se cuvine “Bine ai venit” in aceasta lume a elegantei. Apoi, atat in camere, cat si pe hol si in birourile fetelor de la administrativ, am pus desene originale ale designerilor de moda din Bucuresti cu creatiile lor inainte de a prinde viata, in croitorie.

Nu in ultimul rand, pentru ca respectam foarte mult jobul de model, pe langa numele studioului nostru, am dat si numele de camere de la Manequeen in acelasi sens. Adica fiecare camera se numeste dupa o personalitate feminina celebra in lumea modei.

In acest fel, suntem sigure ca-ti va placea enorm sa lucrezi alaturi de noi si te vei simti pretuita in fiecare clipa. Asadar, daca vrei sa vezi cu ochii tai cat de frumoase sunt in realitate aceste camere, precum si intregul studio Manequeen, te invitam cu drag sa ne vizitezi oricand. Noi te asteptam cu mare drag sa-ti facem o prezentare si sa-ti oferim o varianta de colaborare cu noi!

Manequeen - Studioul elegantei absolute