Charm GrouprowCharm StudioManequeenAllureTandressPritti
Important | ManeQueen Studio
Socializezi discret, in siguranta

Te ajutam prin training continuu

Manequeen - Studioul elegantei absolute

Important

Bine ai venit pe site-ul Manequeen! Suntem bucuroase sa-ti raspundem aici la cele mai des intalnite intrebari pe care ni le pun fetele atunci cand vin la interviu.

Intre 1.000 si 15.000 $ pe luna, cu o medie de 2.500$/model. Depinde de ambitia si de seriozitatea ta, de felul in care pui in practica sfaturile trainerului tau personal.

Comisioanele tale la Manequeen sunt urmatoarele: daca incasezi mai putin de 1.000 $/perioada - 50%, daca incasezi intre 1.000 - 1.500 $/perioada - 52%, daca incasezi intre 1.500 - 2.000 $/perioada - 54%. Procentele tale cresc si mai mult in felul urmator: incasezi intre 2.000 - 2.500 $/perioada - 56%, incasezi intre 2.500 - 3.000 $/perioada - 58%, incasezi intre 3.000 - 6.000 $/perioada - 60%, Incasezi intre 6.000 - 10.000 $/perioada - 65%, iar daca Incasezi mai mult de 10.000 $/perioada - 70%

La studioul nostru poti sa lucrezi in 3 ture: dimineata, de la 06.00-14.00, in tura de dupa amiaza, 14.00-22.00 si in tura de noapte, 22.00-06.00. Asadar, lucrezi 5 zile pe saptamana, 8 ore pe zi (din care ai o ora si jumatate cumulata de pauza). Poti lucra si part time, 5 zile pe saptamana, 6 ore pe zi sau doar in weekend.

Nu. La interviul Manequeen, doar stam de vorba. Nu dai nicio proba practica.

18 ani impliniti. La interviu, te rugam sa vii cu cartea de identitate pentru a dovedi acest lucru.

Fireste ca nu! La Manequeen, iti respectam deplin demnitatea si libertatea. Dorim sa te simti cat mai relaxata si mai sigura in camera ta de videochat.

La studioul nostru, toti trainerii sunt femei, foste modele de videochat. Pe tot parcursul colaborarii tale cu Manequeen vei avea un singur trainer.

Frumusetea are mii de nuante. Fiecare femeie are un farmec aparte. Asa cum ai si tu. Important este sa stii cum sa-l pui in evidenta. Pentru asta, colega ta de la training iti va fi mereu alaturi cu sfaturi, astfel incat farmecul tau sa fie remarcat de admiratorii online. In plus, la Manequeen, te incurajam sa fii tot timpul eleganta si ingrijita.

Sigura ca da! Important e sa stii engleza la un nivel mediu, sa fii sociabila si ambitioasa. Una dintre fetele noastre de la training te va invata tot ce trebuie sa stii pentru a castiga mai multi bani.

La Manequeen, iti oferim intimitate si siguranta 100%. Nu vei fi vazuta pe internet de pe teritoriul Romaniei. Nu vom divulga niciodata datele tale personale si te incurajam sa nu iti dezvalui nici tu nickname-ul amicilor sau prietenilor tai.

Iti primesti toti banii in lei, la cursul Raiffeisen din ziua platii, in numerar sau in contul bancar.

Noi iti oferim un job, nu si cazare. Cazarea pe care ti-o poate oferi cineva poate fi cu greu pe placul tau. In acest sens noi iti promitem ca, dupa prima luna de munca, iti vei permite singura o cazare buna in Bucuresti

Nu. La Manequeen, lucrezi singura in camera. In studioul nostru nu avem barbati sau cupluri care sa lucreze in videochat.

Manequeen in imagini

element

Daca esti convinsa de oferta noastra, suna-ne sau aplica si tu chiar acum!

Pentru detalii si angajari contactati-ne la telefon 0764.123.123

Manequeen - Studioul elegantei absolute