Charm GrouprowCharm StudioManequeenAllureTandressPritti
Manequeen aduce perfectiunea la nivelul absolut
Manequeen aduce perfectiunea la nivelul absolut

 

Manequeen, cel mai puternic studio de videochat al renumitul concern de studiouri Charm Group, lanseaza pe piata muncii un nou concept realizat in baza unei analize detaliate a industriei de videochat din Romania.

Conform celor mai recente rapoarte, rezultatele arata o rata foarte ridicata a castigurilor la Manequeen, fiind desemnat studioul cu cea mai mare medie de incasari per model.

De-a lungul timpului, s-au vehiculat multe sume cu privire la videochat. Probabilitatea de a fi adevarate este in balanta cu probabilitatea de a fi doar speculatii si atat. Este foarte dificil pentru un om care nu are experienta in domeniu sa poata face diferenta, insa Manequeen apare cu avantaje clare si bine puse la punct. Pentru a fi pe intelesul tuturor si pentru a nu crea confuzii, contractul individual de munca oferit de Manequeen este transparent, legal si fara nicio clauza ascunsa. Manequeen a dorit sa activeze in domeniu facand mereu comparatie cu competitia si a incercat sa aduca intotdeauna ceva nou si inedit, dar mai ales diferit fata de ceea ce le este oferit femeilor in general.

Cat poate castiga un model Manequeen?

La un interviu recent cu managera studioului Manequeen, s-au pus cateva intrebari frecvente in speranta unor raspunsuri care pot ii pot lamuri pe neincrezatori. Printre acestea, a fost si intrebarea:

I: “Cat castiga un model Manequeen si ce are in plus fata de celelalte studiouri?”.

R: “Cu o rezistenta deosebita in fata competitiei, Manequeen s-a tinut pe pozitii datorita modelelor de elita care s-au format aici. Li s-a oferit posibilitatea unor castiguri intre 1.000$ si 15.000$, fara a li se da sperante false. Este evident ca exista persoane motivate, cu aspiratii si visuri, care au o vointa puternica, si sunt persoane care isi doresc mai mult pentru ele. De aceea si diferenta foarte mare dintre sume, pentru ca totul este numai la vointa fiecarui model. Insa, cei 1000$ sunt garantati, spre deosebire de alte studiouri. Ceea ce reprezinta plusul din aceste castiguri este eleganta. Nu degeaba ne numim studioul elegantei absolute, pentru ca in comparatie cu alte locuri, la noi eleganta si luxul sunt o obisnuinta.”

De asemenea, managera a mai explicat ca dintr-o analiza a castigurilor, a observat ca majoritatea studiourilor ofera intre 2.000 si 5.000 de lei pe luna. Fara alte adaosuri sau beneficii. Manequeen a insistat sa nu fie ceva comun si osbinuit, ci ceva deosebit pentru fetele care lucreaza in domeniul videochatului. Cea mai puternica dorinta a studioului a fost ca prima impresie sa fie una senzationala, incat singurul cuvant care poate sa descrie acest loc sa fie “Uimitor!”. Astfel ca, acele castiguri mentionate mai sus sunt uneori doar bonusuri de care fetele profita. Cele mai multe modele de la Manequeen au parte si de castiguri peste 15.000 de dolari pe luna, ele fiind cele mai dorite modele ale site-urilor cu renume.

Intr-adevar, acest “Uimitor!” s-a vazut pe chipul fiecarui model Manequeen la intrunirile internationale dintre studiouri. Multumirea si satisfactia absoluta au fost motivele pe care majoritatea fetelor le-au invocat ca fiind punctele forte de care au parte la Manequeen.

La vizita unora din cele mai renumite site-uri de videochat s-a consemnat ca Manequeen lucreaza la cele mai inalte standarde, recenziile cu caracter pozitiv aducand prestigiu si renume studioului. Recunoscut la nivel international, Manequeen a dorit sa arate societatii adevaratul sens al videochatului, ce inseamna cu adevarat videochatul si ce beneficii are. S-a mai confirmat, de asemenea, si faptul ca este foarte important pentru un model sa se afle intr-un studio potrivit pentru a-si crea un drum catre un viitor frumos.

Cu contracte de exceptie, colaborari cu cele mai puternice si influente site-uri internationale, echipe de specialisti disponibili 24 din 24 pentru modele si conditii luxoase de munca, Manequeen a reusit performante de top cu multe modele.