Charm GrouprowCharm StudioManequeenAllureTandressPritti
La Manequeen, avem proriul nostru top muzical în studio | Manequeen Studio
La Manequeen, avem proriul nostru top muzical în studio

Orice fată care are idee despre cum e într-un studio de videochat știe că la program se ascultă muzică. După ce se loghează, și modelele noastre își pun piesele preferate în intimitatea camerei, la fel cum ar face-o la ele acasă. În felul acesta, pot dansa, pot cânta sau se pot relaxa pur și simplu. Evident, atunci când lucrează, numai ele aud muzica, pentru a nu le deranja pe colegele de tură. Însă, în pauza programului, pe lângă discuțiile obișnuite, despre iubiți, make-up sau shopping, vorbesc și despre cântecele preferate.

 

 

La Manequeen, pe primele locuri se numără, firește, melodiile românești. În ultimul timp, printre preferatele fetelor sunt Carla’s Dream (Sub pielea mea), DJ Sava cu Alina Eremia (Dulce Amar) și Antonia (Greșesc). Adică, mai sunt multe alte melodii ascultate, dar astea sunt puse din nou și din nou.

 

 

Pe urmă, mai sunt și melodiile străine. Modelele noastre de la Manequeen care nu vor ca membrii site-urilor de videochat să știe că sunt din România, își pun la program doar muzică în engleză sau orice altă limbă străină. De exemplu, la mare modă acum e Rihanna (Work), Beyonce (Lose it all) sau Drake (Hotline bling).

 

 

Evident, topul ăsta e foarte relativ, fiindcă părerile lor se schimbă de la săptămână la săptămână. Sau la fiecare tură, când vor ceva diferit, care să le anime show-urile. Dar cert e că fetele noastre nu uită niciodată să se simtă bine. Pentru că ăsta e, de fapt, marele secret al videochatului: să te distrezi chiar tu, înainte de a-ți distra membrii site-urilor de videochat. Dacă tu vii la program ca și cum ai uni făcutul banilor și distracția, atunci sigur vei avea succes. Iar din experiența noastră, la Manequeen, merge din plin treaba asta.

La Manequeen, avem proriul nostru top muzical în studio articol-min

 

Pentru că modelele, trainerii și noi, de la administrativ, știm să ne relaxăm așa cum ne place nouă, jobul ăsta a devenit demult o plăcere. Mai ales dacă te gândești că femeile din București care au orice alt loc de muncă sunt nevoite să facă liniște la birou și să fie controlate de șefi la orice mișcare. De aceea punem noi Rihanna pe Youtube și ne bucurăm de viață.

 

Fie că e vorba de modelele noastre sau de noi, fetele din management, vrem să fim vesele și senine tot timpul cât stăm împreună la studio. Și cred că asta chiar ne iese de minune!