Charm GrouprowCharm StudioManequeenAllureTandressPritti
ManeQueen | Manequeen Studio
Te simti libera. Independenta

Socializezi discret, in siguranta

Manequeen - Studioul elegantei absolute

Studio Videochat Bucuresti

element

Manequeen este primul studio care schimba complet felul in care se face videochat in Romania. Acest lucru inseamna un respect desavarsit pe care ti-l aratam din prima secunda in care ne treci pragul. El pleaca tocmai de la felul in care iti privim munca: ca pe cel de manechin de fashion. In momentul in care devii model Manequeen, singurul tau job este sa prezinti un spectacol de farmec personal.

Rolurile pe care le joci in videochat si sarmul pe care ti-l construiesti pentru admiratorii tăi sunt hainele tale de lux. Pentru ele, la Manequeen, esti respectata si rasplatita foarte bine, asa cum merita un model care prezinta moda.

Te respectam pentru ca te intelegem

element

Te respectam in acest fel pentru ca intelegem perfect femeia. Iti apreciem frumusetea, delicatetea, demnitatea si dorintele. De aceea iti oferim toata experienta si sprijinul nostru pentru a avea un succes cat mai mare la Manequeen.

Meriti sa ai o viata cat mai frumoasa si de aceea iti punem la dispozitie toate lucrurile de care ai nevoie pentru a fi multumita la videochatul nostru. Stim sa fim aproape de oameni si asta o simti imediat la noi. La Manequeen, te simti ca in a doua ta casa pentru ca te ascultam si ne pasa de ceea ce gandesti.

Sigura pe tine

element

La Manequeen, vrem sa simti ca devii mai puternica, mai frumoasa, mai sigura pe tine. Te respectam pentru toate calitatile pe care le ai si, in acelasi timp, te incurajam sa te respecti pe tine. Asta inseamna sa intelegi ca succesul tau depinde in primul rand de vointa si de eforturile tale de a realiza mai mult. Ca banii pe care ii castigi in videochat se inmultesc atunci cand vii la timp la program, cand asculti sfaturile fetelor de la training si vorbesti mai bine engleza.

Ne place sa vedem ca ai grija de silueta ta, ca esti atenta la machiaj, ca iti alegi cu grija hainele cu care incepi programul de videochat. Suntem bucuroase cand vii la Manequeen tot mai frumoasa, eleganta, asemeni unui model de fashion.

Lucrezi printre oameni frumosi

element

O viata superba pentru femeile din videochat - aceasta este atitudinea pe care o avem inca din 2007, de cand am inceput sa lucram in domeniu. Treptat, am construit o echipa bazata numai pe oameni buni, de incredere, frumosi la suflet. Cu totii am dat nastere a trei studiouri de mare succes in Bucuresti: Allure, Charm si TanDress.

Apoi, a venit timpul sa construim cel mai important proiect al nostru: Manequeen, studioul modelelor respectate impecabil. Aici, aprecierea fata de feminitatea si eleganta ta este totala. Iar tu esti libera sa stralucesti precum un adevarat manechin de fashion, asa cum ti-ai dorit dintotdeauna. Daca tot povestim despre echipa si despre oameni frumosi, recomandam cu toata inima cel mai frumos Videochat Iasi, unde seriozitatea si discretia ating apogeul!

Tehnologie de ultima ora

element

La Manequeen, eleganta ta este pusa in valoare de cea mai noua tehnologie. Stim cat de important e ca farmecul tau sa fie observat cat mai bine de admiratori si de aceea ne ocupam de cele mai mici detalii tehnice. Iti punem la dispozitie cele mai puternice si noi calculatoare, lumini profesioniste, retea de internet de ultrarapida prin conexiune directa cu site-urile cu care colaboram (suntem singurii din piata care au reusit acest lucru). Totodata, avem camere video HD, de mare performanta, special facute pentru videochat si, in loc de monitor, folosim televizoare cu diagonal de 106cm.

In plus, toate conturile, fotografiile si filmele de streaming sunt stocate si procesate in conditii de maxima siguranta. In acest sens, serverele Manequeen sunt legate de cel mai puternic data center din Statele Unite, alaturi de servere ale bancilor, fapt care asigura 100% confidentialitatea informatiilor tale.

Mereu la moda

element

La Manequeen, farmecul tau trebuie sa fie mereu observat si apreciat la cele mai inalte standarde. Vrem ca studioul nostru sa-ti ofere mereu tot ceea ce este mai nou in materie de dotari tehnice. De aceea, achizitiile noastre nu se opresc niciodata, ci vrem sa tinem mereu pasul cu ultimele tehnologii din videochat aparute pe plan mondial.

Cumparam continuu calculatoare noi, schimbam lumini, facem noi amenajari in studio, astfel incat tu sa fii pusa in valoare asa cum meriti. Este un lucru pentru care primim premii si aprecieri de la site-urile de videochat partenere. Si un motiv in plus pentru ca tu sa te simti la Manequeen ca un model respectat impecabil.

Daca esti convinsa de oferta noastra, suna-ne sau aplica si tu chiar acum!

Pentru detalii si angajari contactati-ne la telefon 0764.123.123

Manequeen - Studioul elegantei absolute