Charm GrouprowCharm StudioManequeenAllureTandressPritti
Model ManeQueen | ManeQueen Studio
Te bucuri de o eleganta fermecatoare

Ai un job de model fashion

Manequeen - Studioul elegantei absolute

Atunci cand devii model Manequeen, intelegem ca esti speciala. Esti sigura pe tine si stii ce vrei de la viata. Pretuiesti eleganta si te porti cu eleganta fata de persoanele din jur. Oferi si doresti sa primesti respect inca din primul moment. Vrei sa ai succes si esti extrem de ambitioasa pentru a-l obtine. Nu te multumesti niciodata cu putin. Traiesti viata din plin, dar ai si planuri mari pentru viitor. Esti o fata seducatoare si ai grija mereu de felul in care arati.

Model Manequeen

element

 •  

  Bine ai venit!

  Pentru ca noi apreciem toate aceste calitati ale tale, la Manequeen te simti ca acasa din prima clipa. Suntem calzi si primitori, astfel incat tu sa fii relaxata inca de la inceput. Ne imprietenim repede cu fetele care vin la noi si abia asteptam sa ne mandrim cu decoratiunile grozave pe care le avem in studio.
  La munca, ne vorbim intre noi pe numele mic si tinem mult la politete. La fel de mult apreciem seriozitatea si respectarea cuvantului dat. Vrem ca toti sa ne bucuram de viata buna pe care o avem si asta ne face sa fim ca o familie.

 •  

  Te simti ca acasa

  Echipa Manequeen este alcatuita, in totalitate, din femei. Asta ne ajuta sa intelegem toate dorintele si visele tale. Discutam tot timpul despre ceea ce vrem in viata, despre ce ne preocupa sau ar mai trebui facut la studio.
  E felul nostru de a face acest job cat mai placut si mai elegant cu putinta. Fiindca noi consideram ca eleganta de la Manequeen nu trebuie sa se vada doar in amenajarile camerelor sau in hainele modelelor, ci si in eleganta comunicarii dintre oameni.

 •  

  Te ajutam sa stralucesti

  Faptul ca la Manequeen te simti ca acasa iti foloseste si pentru a avea succes financiar. Tot personalul din studio iti este alaturi cu ceea ce ai nevoie pentru a face progrese in jobul tau din videochat. Fetele noastre din management sau de la departamentul financiar sunt gata oricand sa-ti dea un sfat bun. Iar cel mai mare ajutor il primesti de la domnisoarele trainer.
  Pentru ca au multa experienta, ele stiu cum e sa ai emotii in fata camerei video. La fel, cunosc cat de important e sa aiba rabdare cu tine, si cat de mult inseamna sa fii incurajata de cineva de incredere. De aceea, la Manequeen, fetele de la training te invata cum sa arati, cum sa vorbesti cu admiratorii tai si ce fel de atitudine sa ai astfel incat sa castigi cat mai multi bani. Asa vei vedea cum, de la luna la luna, veniturile tale cresc, iar tu devii si mai multumita pentru ca esti in echipa Manequeen.

Manequeen in imagini

element

Daca esti convinsa de oferta noastra, suna-ne sau aplica si tu chiar acum!

Pentru detalii si angajari contactati-ne la telefon 0764.123.123

Manequeen - Studioul elegantei absolute