Charm GrouprowCharm StudioManequeenAllureTandressPritti
Mit sau realitate. Castiguri videochat | Manequeen Studio
Mit sau realitateCastiguri videochat

Mit sau realitate. Castiguri videochat

CASTIGURI VIDEOCHAT

De multe ori, in navigarile noastre zilnice, intalnim pagini web , email-uri miraculoase sau reclame care ne arata castiguri impresionante din activitati diverse, de la videochat pana la munca de acasa. De fiecare data, vedem expresii de genul: Imbogatire rapida, munca minima, 2 -3 ore pe zi. Evident, de cele mai multe ori este vorba de activitati in care descoperi ulterior ca daca vrei sa faci bani cinstit, trebuie sa investesti un timp si o pregatire proportionala cu valoarea castigurilor.

Urmeaza adevarul:

Videochat-ul ca job este cea mai profitabila cale de a castiga bani suficienti pentru a obtine independenta financiara, intr-un timp relativ scurt.

Concret, un model de videochat in studioul nostru, care respecta conditiile de lucru impuse, si anume prezenta la program 8 ore, ca la orice alt job, 5 zile pe saptamana de munca, ca la orice alt job, si care respecta indicatiile date de trainer, realizeaza venituri de 80-100 de dolari chiar din prima zi de munca. Media reala a veniturilor unui model pentru o luna de videochat se situeaza intre 1000-1500 $. Si astia sunt banii modelului, dupa ce s-au platit impozitele legale.

Dupa cum se vede, nu am vorbit aici de sume fabuloase, ci doar de media reala a veniturilor unui model. Evident ca exista si modele de top, care au o atractie nativa pentru acest job si care ajung si la castiguri de 10.000 $ pe luna. Cunoastem si recorduri care ajung la dublul acestei sume.

Pentru un model proaspat absolvent al unei facultati sau in cursul studiilor, consideram ca acest job este cel mai bine platit job din tara. Aceste castiguri sunt echivalente cu pozitii de conducere in cadrul unor companii multinationale, unde e nevoie de o cariera ascendenta si multi ani investiti pentru a ajunge la un nivel decent de salarizare.

Sfatul specialistului:

Angajati-va intr-un studio de videochat, este un job legal si profitabil. Dupa 6 luni veti cunoaste o transformare radicala a personalitatii, a abilitatilor de comunicare in limbi straine, a relatiilor de lucru in cadrul unei companii serioase si probabil cel mai important, veti castiga bani sa puteti duce o viata minunata si va veti permite mici mofturi , pana mai acum inaccesibile financiar.