Charm GrouprowCharm StudioManequeenAllureTandressPritti
Valori | Manequeen Studio
Succes dupa merite

Esti un model pentru noi

Manequeen - Studioul elegantei absolute

Valori

Manequeen este primul studio de videochat romanesc pentru care respectul acordat colaboratoarelor este absolut. Pornind de la aceasta valoare umana fundamentala, am dezvoltat un business cu un viitor sigur, in care succesul este in beneficiul tuturor. In tot ceea ce facem la Manequeen, ne ghidam dupa cateva lucruri simple, clare, care fac din acest studio un loc in care ne simtim cu adevarat ca acasa.

 

Valorile Manequeen

element

Respect absolut

 

Credem ca buna intelegere, atentia acordata colegelor, cultivarea spiritului cald, prietenesc si a veseliei fac din Manequeen un loc in care oricine vine cu drag la munca. Vrem ca tu sa te simti aici respectata, inteleasa si ocrotita, astfel incat sa te bucuri de viata buna pe care o ai. Pentru noi, esti ca un model de fashion, un manechin plin de eleganta si personalitate care merita un respect desavarsit.

 

Succes dupa merite

 

La Manequeen, fiecare angajat sau colaborator are castiguri dupa eforturile si abilitatile sale. Toate platile si avantajele de care te bucuri in studio sunt calculate extrem de corect, dupa niste reguli precise, simple, clare, cunoscute de toti colegii tai. In felul acesta, niciodata nu vom avea neintelegeri despre bani, astfel incat tu vei fi relaxata ca vei castiga exact atit cit meriti la Manequeen.

 

Calitate umana

 

Ne alegem cu atentie colaboratoarele de la Manequeen, astfel incat orice colega noua sa fie un om de calitate. Inainte ca o fata sa fie frumoasa, ne asiguram la interviul de angajare ca ea este o persoana care stie ce inseamna respectul, seriozitatea si bunatatea. Astfel, reusim sa armonizam eleganta studioului cu eleganta umana a colegilor care lucreaza impreuna la Manequeen.

 

Incurajare continua

 

Stim ca poti mereu mai mult. Suntem sigure ca poti sa stii mai bine limba engleza, sa inveti noi trucuri ale seductiei sau secrete ale machiajului care sa-ti uimeasca admiratorii. De aceea te sustinem continuu prin training si te incurajam mereu, astfel incat sa fii motivata. Suntem alaturi de tine cu sfaturi si vorbe bune pentru ca Manequeen sa fie o poveste de succes pentru tine.

 

Esti un model pentru noi

 

In viata, e bine sa inveti mereu de la cei din jurul tau. Iti oferim training si sfaturi in orice aspect al vietii tale dar, in acelasi timp, invatam si noi de la tine. Vrem sa te intelegem, sa-ti fim aproape, sa stim cum sa ne adaptam la nevoile tale pentru ca tu sa te simti cat mai bine la Manequeen. Atunci cand ai un sfat bun, o idee de a face lucrurile mai bune in studio, suntem bucuroase sa le punem in practica.

 

Te protejam 100%

 

Manequeen e un studio-model in respectarea legalitatii. Avem grija sa cunoastem si sa aplicam toate normele in vigoare, atat in privinta fiscalitatii, cat si a drepturilor tale de munca. Jobul tau se desfasoara in deplina siguranta, astfel incit tu sa nu ai niciodata grija amanuntelor birocratice. Totodata, la Manequeen iti asiguram in mod absolut atat protectia fizica, cat si cea a identitatii tale, pentru ca tu sa te bucuri doar de avantajele videochatului.

 

Bucuria de a trai

 

In videochat, castigi multi bani, prieteni si cunostinte noi. Ai parte de multe lucruri bune, de care poti sa te bucuri intens, mai ales ca esti tanara si frumoasa. La Manequeen, suntem nerabdatoare sa celebram impreuna aceste impliniri ale tale. Te incurajam sa fii libera, independenta, mandra de ce ai realizat la Manequeen, sigura pe tine si vesela. Suntem norocoase sa avem o viata atat de grozava si simtim in fiecare zi bucuria de a trai.

 

Eleganta desavarsita

 

La Manequeen, intri intr-o lume a elegantei in toate sensurile. Iti oferim o eleganta a decorurilor, a felului in care iti vorbesc si se comporta colegele din studio. Suntem atente la orice detaliu care ti-ar face mai placuta prezenta la Manequeen si incurajam frumusetea in toate modurile posibile. De aceea, pana si bonusurile pe care le-am gandit pentru tine au legatura cu lumea modei, o lume a elegantei pe care o meriti din plin.

 

Manequeen in imagini

element

Daca esti convinsa de oferta noastra, suna-ne sau aplica si tu chiar acum!

Pentru detalii si angajari contactati-ne la telefon 0764.123.123

Manequeen - Studioul elegantei absolute