Charm GrouprowCharm StudioManequeenAllureTandressPritti
Videochat de acasa sau din studio? | Manequeen Studio
Videochat de acasa sau din studio?Raspunsul corect: Studio

Videochat de acasa sau din studio?

Raspunsul corect: Studio

Facand un browsing rapid pe forumurile si locurile de discutie despre videochat, apare mereu intrebarea: „E mai bine sa lucram din studio sau de acasa, pe cont propriu?” Si apar nenumarate discutii, pareri avizate sau amatoriale, modelul fiind intr-o dilema totala. Chiar daca suntem un studio de videochat, voi incerca sa analizez obiectiv lucrul de acasa vs lucrul din studio.

Analiza se poate imparti in cateva segmente: Tehnic, financiar, motivational si suport. Acestea vor fi tratate simultan.

Cand te pregatesti pentru prima oara sa fii model, fiind noua si fara experienta, cea mai indicata cale este ceea de a lucra intr-un studio. Discutam aici pe plan suport si motivational. Un studio de videochat are experienta si personalul adecvat pentru a ajuta un model nou sa isi etaleze intreg potentialul. Exista persoane dedicate in studio, trainerii nostrii care te vor invata pas cu pas cum sa faci acest job cat mai eficient si placut. Suportul studioului se completeaza cu suportul site-urilor partenere de videochat care vor trata modelul ca model de studio, adica model serios care merita promovare, ranking si trafic. Studioul iti ofera un mediu de lucru sigur, legal, bani la timp , training, echipamente tehnice si de imagine de ultima generatie.

Incearca sa faci videochat de acasa singura, de la inceput sau chiar si cand ai acumulat ceva experienta si te vei lovi de urmatoarele aspecte: investitia initiala, ridicata la aproximativ 2000 E, in ceea ce priveste computer performant, camera web profesionala, internet business, amenajarea camerei de lucru la un nivel premium. Vezi Galeria foto. In 2015 asta e singura cale pentru a avea succes. Dupa care urmeza know-how-ul pentru deschiderea conturilor de lucru pe site-urile de chat. Apoi deschiderea unei firme sau a unui PFA pentru a face videochat legal. Ilegalitatea nu e niciodata o optiune. Si cand toate aceste lucruri sunt rezolvate, trebuie sa mai stii si ca banii de la site-uri vin cu o intarziere de aproximativ 4 saptamani, ceea ce te va expune financiar o perioada. Apoi intervin aspectele de securitatea identitatii tale si a traficului pe internet, care in cazul unui studio profesional sunt rezolvate 100%.  Mai departe privind, modelele care lucreaza de acasa de cele mai multe ori nu reusesc sa faca decat o fractiune din cat castiga modelele din studio, fapt datorat prezentei si seriozitatii la program, acasa activitatea fiind mult mai volatila.

Pe unele forumuri scrie ca poti face videochat oricum de acasa, si asta e adevarul, dar si incasarile sunt oricum zero, si increderea in aceasta activitate va fi oricum zero. Acestea sunt persoanele care scriu pe forumuri. Celelalte, modelele performante din studiouri, nu au timp pentru forumuri pentru ca sunt ocupate sa aiba o viata plina si fericita.

Atat e ceea ce propunem si oferim modelelor noastre de succes: O viata minunata si numai realizari !

Fii alaturi de echipa noastra, alatura-te celui mai performant studio din Europa.