Charm GrouprowCharm StudioManequeenAllureTandressPritti
Videochat | ManeQueen Studio
Esti un model pentru noi

Respect absolut

Manequeen - Studioul elegantei absolute

Ce inseamna videochatul?

element

La Manequeen, videochatul este mai intai de toate socializare. Inseamna sa cunosti oameni din toata lumea pe internet, sa vorbesti cu ei si sa le oferi un spectacol frumos, uneori nud, ceea ce iti genereaza multi bani. E ca si cum ai avea o convorbire privata, cu imagini, pe Facebook sau pe Skype. Doar ca e foarte profitabil sa faci asta cu niste oameni cu care nu te intalnesti niciodata in realitate.

Pe scurt, tot ceea ce trebuie sa faci este sa vii la Manequeen frumos imbracata si machiata. Aici ai camera ta, elegant amenajata, in care te loghezi de pe un calculator la niste site-uri straine, care ne sunt partenere. Calculatorul are si o camera video performanta, astfel incat tu sa arati cat mai bine pentru admiratorii pe care ii intalnesti pe acele site-uri.

Atunci cand vorbesti cu multi oameni deodata si oricine iti poate trimite mesaje, se numeste public chat. In momentul in care ai un admirator care doreste sa stea de vorba cu tine separat, se numeste private chat. Avantajul tau e ca minutul de private chat este platit. In acest fel, tu castigi mai multi bani la Manequeen cand iti convingi admiratorii sa te cunoasca mai bine in particular.

Model la Manequeen

element

La Manequeen, videochatul inseamna mai mult decat orice ai auzit pana acum despre acest domeniu. Pentru noi, videochatul e mai mult decat o afacere. E un prilej de a lucra cu oameni frumosi si de a trai intr-un mediu care ne face placere. Suntem amabili unii cu altii, ne vorbim politicos si cautam sa petrecem un timp cat mai relaxant la studio. Ca si cum aici ar fi a doua noastra casa. De aceea, credem ca Manequeen este un videochat unde eleganta este un mod de viata placut si profitabil in acelasi timp.

In plus, la Manequeen, te invatam continuu cum sa faci lucrurile mai bine si cum sa-ti maresti castigurile. Iti explicam pas cu pas cum trebuie sa te imbraci, sa te machiezi, ce sa faci si sa spui in fata camerei web. Te incurajam sa ai incredere in tine si sa-ti pui in valoare cat mai eficient avantajele pe care le ai. Suntem alaturi de tine pentru ca tu sa castigi mai mult si sa fii cat mai multumita la Manequeen.

Videochat de acasa

element

videochat-acasa

Atunci cand lucrezi in videochat la Manequeen, te bucuri de toate avantajele unui studio ultramodern. Calitatile tale sunt puse in valoare prin amenajarile exceptionale ale camerelor si prin dotarile tehnice de ultima ora. Asta inseamna calculatoare performante, webcam-uri si lumini speciale pentru videochat, de inalta rezolutie si internet rapid. Totodata, problemele legate de acte si de tot felul de formalitati sunt rezolvate de personalul administrativ de la Manequeen. Astfel, tu esti relaxata si te concentrezi doar pe succesul tau. Nu in ultimul rand, la Manequeen iti garantam securitatea informatiilor, astfel incat nimeni sa nu-ti pirateze calculatorul si sa obtina ilegal imagini cu tine.

Daca mai crezi ca merita sa-ti asumi multe dezavantaje doar pentru a lucra, din comoditate, de acasa, iti oferim motive in plus pentru a veni la Manequeen. Pentru ca suntem unul dintre cele mai mari studiouri de videochat din Romania, avem contracte negociate preferential cu site-urile straine partenere. Asta inseamna castiguri mai mari pentru tine, la care se adauga bonusuri multiple din partea Manequeen. In plus, in studioul nostru de videochat te bucuri de teambuilding-uri si de cadouri care iti vor face viata mai frumoasa alaturi de noi.

Manequeen 100% legal

element

legal

Credem cu tarie in nevoia de legalitate deplina in videochat. Acesta este motivul pentru care Manequeen respecta cu strictete toate reglementarile in domeniu. Aplicam toate prevederile legii 196/2003, cu modificarile si completarile legii 496/2004. In acelasi timp, Manequeen respecta toate prevederile din Codul Muncii, astfel incat tu sa te bucuri de drepturile si protectia legii atunci cand lucrezi in videochat.

Studioul de videochat Manequeen este gestionat de o companie romana care angajeaza modele si personal administrativ doar in baza unui contract de colaborare. In acest sens, achitam absolut toate taxele cerute de stat, folosim numai softuri cu licenta si avem o activitate comerciala perfect transparenta.

Daca esti convinsa de oferta noastra, suna-ne sau aplica si tu chiar acum!

Pentru detalii si angajari contactati-ne la telefon 0764.123.123

Manequeen - Studioul elegantei absolute