Charm GrouprowCharm StudioManequeenAllureTandressPritti
Contact | ManeQueen Studio
Te invitam cu drag la sediul Manequeen

element

  Nume (obligatoriu)

  Email

  Telefon

  Mesaj

  adresaAdresa: Strada Oitelor, Bucuresti

  telefonTelefon: 0764.123.123

  emailEmail: office@manequeen.ro

  1446117930_facebookFacebook: ManequeenStudio

  1446117960_google-plusGoogle+: Manequeen Studio

  1446117981_youtubeYouTube: Manequeen Studio

  instagram Instagram: Manequeen Studio

  Facebook Messenger Manequeen Studio

  Facebook Messenger: Manequeen Studio

  Ultracentral, la 50 de secunde de Metrou Unirii (90m)
  Liniile de autobuz: 104,116,117,123,124,312,313,783

  Ne gasesti usor

  element

  contact-manequeen

  La Manequeen, fie ca ne suni sau ne vizitezi, te asteptam mereu cu inima deschisa. La numarul de telefon de mai sus iti raspundem la orice informatii doresti sa afli despre noi. Cel mai simplu este insa sa completezi interviul online. Apoi, te invitam sa ne vizitezi. Ne gasesti extrem de simplu pentru ca iti trimitem harta cu locul exact in care e studioul prin sms sau WhatsApp. Oricum, suntem in centrul Bucurestiului, la 90 de metri de statia de metrou si de cea de autobuz din Unirii, asa ca ajungi la noi imediat.

  Iti prezentam studioul

  element

  studio-manequeen-videochat

  In momentul in care ajungi la sediul Manequeen, ai o mare surpriza. Pentru ca toata fetele care ne trec pragul sunt uimite de felul in care arata studioul nostru de videochat. Iti facem o prezentare pentru a vedea cum sunt amenajate camerele si cat de elegant este totul. Apoi le cunosti pe modelele noastre care sunt in acel moment la program. Asa ai ocazia sa le intrebi orice vrei tu despre videochat si despre cum se simt la noi. In final, avem o discutie in care iti explicam in ce conditii poti colabora cu noi.

  Asta inseamna ca ne intereseaza sa vedem daca esti o fata serioasa, respectuoasa, care isi doreste sa invete de la trainerele noastre cum sa castige mereu mai mult. Prin urmare, la Manequeen, pe langa felul in care arati, eventuala ta experienta sau nivelul de cunoastere a limbii elngleze, conteaza si calitatile umane. Tocmai pentru ca din prima clipa simti ca la videochatul nostru toata lumea se simte ca acasa, ne dorim ca si tu sa fii potrivita acestei atmosfere.

  Alegi oferta potrivita

  element

  manequeen-oferta

  Ultima parte a interviului de angajare este despre castigurile tale. Iti explicam toate variantele de bonusare, comisioanele de care te bucuri din videochat si toate celelalte avantaje, iar tu le alegi pe cele care ti se potrivesc cel mai bine. Fetele de la angajare au rabdare sa-ti explice toate detaliile de care ai nevoie si chiar te incurajeaza sa pui intrebari, astfel incat totul sa fie clar pentru tine.

  In final, semnam un Contract individual de Munca si noi dam drumul formalitatilor necesare pentru ca munca ta in studioul nostru de videochat sa fie 100% legala. Din acest moment, tu iti alegi programul de lucru pe care il doresti si ne spui de cand vrei sa incepi lucrul in videochat.

  Pentru linistea ta, e bine sa stii ca interviul tau este absolut confidential. In plus, la Manequeen, nu exista nicio proba practica la angajare. Daca esti convinsa de oferta noastra, suna-ne sau aplica si tu chiar acum! Te asteptam cu inima deschisa!

  Manequeen - Studioul elegantei absolute